Hip Hop

Antall deltakere: 50 stk

Instruktører: Juni A. Johannessen og Maria Elise Moe

Tid: 1 time lørdag og 45 min søndag

Juni og Maria Elise er festivalens danseinstruktører. De er begge 20 år og oppvokst i Skien. De har danset sammen fra de var små i kirka og seinere på danselinja i Skien. Begge elsker hip hop og gleder seg veldig til å danse med dere på festivalen. Om du liker å danse, bør du bli med disse to på kurs. Du trenger ikke å ha danseerfaring for å være med. Dette blir garantert moro! Dansen fremføres på avslutningsgudstjenesten på søndag!

 

 

Spikkekurs

Antall deltakere: 20 stk

Instruktør: Håvard Haugland

Tid: 40 min.lørdag

 Håvard er festivalens spikke-ekspert! Han elsker snekring og spikking, og han har holdt på med dette siden han var en liten gutt på farfaren hans sitt verksted. Håvard synes det er så gøy å bruke trematerialet til å lage forskjellige figurer. På kurset håper han å smitte deg med litt skapertrang og glede. Du vil lære noen spikketeknikker og få prøve deg med kniven på noen treemner. Kurset foregår ute under tak. Håvard stiller med alt utstyret, men du bør ha på deg klær som holder deg varm.

 

 

Kor

Antall deltakere: ubegrenset

Instruktør: Silje Hasseleid

Tid: 1 time lørdag og 45 min søndag.

Silje har dirigert kor siden hun var 14 år, og elsker fellesskapet som kor gir gjennom musikk! Hun dirigerer fortsatt – tre kor, samtidig som hun jobber i barnehage, og er festivalsjef for den store Barnegospelfestivalen (BGF) i Kragerø. Silje skal lære bort 2 sanger til MyeMer-Koret og de fremføres på avslutningsgudstjenesten på søndag. Hun lover skikkelig kul koropplevelse med energi, smil og latter, bevegelse, masse kule folk og ikke minst – SANG!

 

 

DJ- kurs

Antall deltakere: 10 stk

Instruktør: Ole Josè

Tid: 40 minutter lørdag

Ole José har reist verden rundt som DJ, og er for mange kjent under artistnavnet «Jesus Loves Electro / JLE». Han har spilt på noen av verdens største kristne musikkfestivaler, og peker på Jesus gjennom EDM-sjangeren (Electronic Dance Music). På DJ-kurset har han lyst til å dele noen tips og triks om hva det handler om å være DJ, og kanskje noen heldige får lov til å prøve DJ-utstyret!  Ole spiller i tillegg konsert for oss på lørdag kveld, så her har du en sjelden mulighet til å bli bedre kjent med han!

 

 

«Er det lame å følge Jesus?»

Antall deltakere: ubegrenset
Instruktør: Glenn Robinson
Tid: 40 min lørdag

Glenn Robinson har lyst å prate om det å følge Jesus. For det kan nemlig se veldig forskjellig ut! Hva skal til for at jeg kan følge Han? Må jeg være perfekt, eller en ekspert på bibelen, eller må jeg være den mest kristne i skolegården? Kanskje ikke du trenger å være noen av disse. Glenn har mange spennende historier, og ikke minst et stort hjerte for andre mennesker. Han har lyst til å fortelle folk om en levende Gud, som faktisk alltid er til stede. Så, hva venter du på? Bli med på dette spennende seminaret for å høre hva Glenn har å si!

 

Dropsverksted!

Antall deltakere: 30 stk

Instruktører: Thyra Livingstone, Regine G. Johnson og Malin Årmot
Tid: 40 minutter lørdag

Thyra, Regine og Malin er tre gode venninner som elsker søtsaker og på dette kurset vil de lærer de deg hvordan du lager hjemmelaget drops. På dette dropsverkstedet får du være med å bestemme både smak og farge, og du får forme dine egne drops helt selv. Fargerike drops er morsomme å lage og smaker fantastisk – det er bare å glede seg!  Du får selvfølgelig med deg dropsene dine hjem! 

 

Fotballturnering

Antall deltakere: ubegrenset

Instruktører: Markus Flatebø, Philip Sandmo og Sander Myhra

Tid: 1,5 time lørdag

Har du lyst til å være med på en enkel og gøyal fotballturnering på festivalen? Meld deg på turneringen da vel!
Det blir 5 spillere på hvert lag og vil spiller inne i Gimlehallen. Ingen fotballerfaring kreves – Dette blir bare lek og moro! Vi lover god stemning, fotballglede og musikk!

Vi setter opp lagene på forhånd og skal gjøre så godt vi kan for at du kommer på lag med noen du kjenner. Det er lov til å slenge seg på underveis også. Vi sparker fotball i sokkelesten.