Vil du være med på å gi tweens-gjengen din høstens beste opplevelse?
Meld på din Tweens-gruppe her!

Dette påmeldingsvalget er for deg som ønsker å melde på en gruppe på festivalen. Dette er genialt for dere som menighet eller lokallag! En gruppe er gjerne et Tweens-arbeid som ønsker å reise sammen, og består av Tweens, ledere, og kanskje også unge ledere (fra 10.klasse og oppover). 

Når du melder på en gruppe, blir du automatisk en gruppeleder, og som gruppeleder mottar du en påmeldingslink som du sender videre til dine. Via linken kan både Tweens, unge ledere og voksne melde seg på. Voksne som melder seg på via linken definerer vi som gruppeledere. 

Unge ledere (15 +/ 10.trinn) = vårt DreamTeam
Dersom dere reiser som gruppe fra en menighet, har dere mulighet til å ta med unge leder (15+ /10.trinn) som medhjelpere på festivalen. Unge ledere kan være med for å passe på tweensa i deres egen gruppe, og/eller de kan få hjelpe til med ulike oppgaver under festivalen, som blant annet aktivitetsledere i aktivitetsparken og unge ledere i «high-five» teamet. De blir vårt DreamTeam! Vi ønsker at festivalen kan være en arena for disippeltrening, hvor de får utvikle seg og utfordre seg som ledere, oppleve mestring, få trening i å bety noe for noen andre, og sprer tro, liv og glede! Vi tror at en festival som dette kan bidra til utvikling, i tro og i relasjoner med andre og til Gud. 

Lørdag fra kl.11.00-11.30 blir det en DeamTeam-samling for de unge lederne (før festivalstart) hvor vi avklarer forventninger, går igjennom arbeidsoppgaver og får de forventningsfulle og gira før deltakerne kommer! Alle unge ledere overnatter samlet i egen gymsalen inne i hallen sammen med flere voksne. 

For at festivalen skal bli en god opplevelse for alle, er det viktig at dere som gruppe/menighet går god for alle unge ledere dere sier ja til å ha med dere. Vi er avhengig av at de mestrer oppgavene det innebærer å være en leder, og at de kan klare å følge de regler og retningslinjer som settes for festivalen. Etter du har meldt på din gruppe, får du tilgang til MYE MER sin gruppeportal. Påmeldinger, logistikk og andre viktige detaljer samles da på ett og samme sted – ryddig og enkelt! 

Leter du etter gruppeportalen for å få oversikt over gruppen din?

Skal du melde på gruppen din for første gang? Fyll ut skjemaet under 👇🏼