MYE MER

Høsten 2021 gikk MER-Festivalen av stabelen for første gang. Siden den gang har Skjærgårds arrangert i overkant av 30 MER- festivaler, for tilsammen 4000 TWEENS, i hele landet. 

Vi kjenner at tiden er inne for å ekspandere konseptet til sitt fulle potensiale.

Skjærgårds inviterer til den første MYE MER festivalen; 4.-5. november i Kristiansand.
MYE MER er en skreddersydd festival for Tweens (barn fra 5. – 7. klasse).

Dette er en to-dagers festival med startskudd lørdag kl.14.00, som avsluttes med familiegudstjeneste søndag kl. 12.00. Festivalen og gudstjenesten finner sted i Gimlehallen.

Gjennom festivalen serveres aktiviteter som hoppeslott, et gigantisk gameshow, konkurranser, lagspill, undervisning og mye annet gøy. Lørdag kveld avsluttes med et heftig glow-party, der de som vil kan smøre seg inn med selvlysende ansiktsmaling, før selveste Jesus Loves Electro kjører stemningen helt opp i taket.

I løpet av festivalen vil vi oppmuntre, inspirere og engasjere deltakerne til å følge Jesus – med lave skuldre.

Vi overnatter under samme tak i Gimlehallen, og avslutter kvelden med en kveldssamling og nattkino.
Dersom det er behov for å sove hjemme, er det også selvsagt helt lov.

SJEKK UT FESTIVALLÅTA!

Tweens´a er stjernene!

TWEENS er ofte de som føler seg «midt imellom». De har blitt for store for noe, men samtidig for små for de store, kristne happeningene. Dette gjør vi noe med. På «MYE MER» er det nemlig Tweens´a som er stjernene!

OVERNATTING

På festivalen overnatter vi sammen i Gimlehallen. Det blir et skikkelig madrasskalas! Hallen deles inn i ulike sovesoner med gater imellom sonene, slik at både tweens og ledere kommer lett til og fra soveplassen sin. Barna sover sammen med sin gruppe og gruppeledere. Det vil være våkne nattevakter i hallen gjennom hele natten. De som ønsker å sove hjemme kan gjøre det, men vi håper samtidig at flest mulig blir med på overnatting i hallen!

ALDER

MYE MER er et konsept for Tweens. Dette er barn mellom 5.-7.klasse. Alle de ulike aktivitetene gjennom helgen er nøye spikret sammen for å inspirere, engasjere og skape glede for barna. Vi ønsker også å nå denne alderen med en sunn og tydelig forkynnelse om Jesus.

PRIS

Festivalen koster 650kr pr deltaker. Dette inkluderer mat, konsert, hoppeslott, aktiviteter og ellers alt av innholdet. Overnatting i Gimlehallen koster 100kr ekstra.

Har du behov for rabatt, eller gratis festivalpass? Kontakt oss på MER@sginfo.no – så fikser vi det! No questions asked.

PÅMELDING

TIl denne festivalen kan du kjøpe enkeltbillett, eller melde deg på sammen med en gruppe. Som deltaker gjennom en gruppe vil du få en egen påmeldingslink av din leder. Ønsker du å opprette en ny gruppe, finner du all informasjon under «GRUPPE» i menylinja øverst.

AKTIVITETER

Gjennom festivalen serveres aktiviteter som hoppeslott, et gigantisk gameshow, konkurranser, lagspill, undervisning og mye annet gøy. Lørdag kveld avsluttes med et heftig glow-party, der de som vil kan smøre seg inn med selvlysende ansiktsmaling, før selveste Jesus Loves Electro kjører stemningen helt opp i taket. Det blir også mulighet for å melde seg på ulike aktivitetskurs som dans, kor, bibel, spikkekurs, fotballturnering, godteriverksted og mye annet gøy. Mer info kan du lese her.

FORKYNNELSE

I løpet av festivalen vil vi oppmuntre, inspirere og engasjere deltakerne til å følge Jesus – med lave skuldre. Temaet for årets festival er naturligvis «mye mer», der vi ønsker å peke på hva Jesus har for oss. I en tid der viktigheten av popularitet, antall følgere på TikTok og penger blir frontet i alle kanaler, peker Jesus på noe helt annet. Han ser ikke etter disse tingene, men han ser til hjertet vårt, og ønsker mye mer for livene våre.

PÅMELDING

ENKELTDELTAKER

Det er også muligheter for Tweens å melde seg på med enkeltbillett. Dette påmeldingsvalget er for de som kanskje ikke tilhører en tweensgruppe/menighet, men ønsker å delta på festivalen. Alle tweens med enkeltbillett vil få tildelt en gruppe (maks 25 barn i gruppa) som de tilhører under festivalen. Ved påmelding skriver deltakerne inn navn på eventuelle venner de reiser sammen med/ hvilken menighet de tilhører, og på den måte kan vi sørge for at alle kommer i gruppe med noen de kjenner. Alle gruppene har flere gruppeledere/voksne som passer på dem og som er deres kontaktperson gjennom hele festivalen, både dag og natt. Vi er opptatt av at alle barna skal føle seg trygge og bli sett på denne festivalen.

GRUPPE

Vi ønsker å gi deg som leder en enkel mulighet til å dra med en gruppe med Tweens fra din menighet / ditt lokallag. Dere kan melde på en gruppe via lenken nedenfor «påmelding (gruppe)». Når du melder på din gruppe, blir du automatisk gruppeleder for din gruppe. Som gruppeleder mottar du en påmeldingslenke som du sender videre til dine. Via lenken kan både tweens, unge ledere (fra 10.klasse og oppover) og voksne melde seg på. Andre voksne (18+) som melder seg på via lenken definerer vi som gruppeledere for den samme gruppa. Vi anbefaler min. 1 voksen/gruppeleder pr. 10 barn. Kirken/menigheten har ansvaret for at alle voksne ledere har godkjent politiattest. Etter at du har meldt på din gruppe, får til tilgang til Mye Mer sin gruppeportal. I gruppeportalen har du full oversikt over hvem som har meldt seg på i din gruppe. Påmelding, logistikk og andre viktige detaljer samlet på ett og samme sted – ryddig og enkelt! 

MEDARBEIDERE

For å få laget en trygg og gøyal festival for barna trenger vi mange voksne medarbeidere (18+) på laget gjennom hele festivalen. Vi trenger medarbeidere som dørvakter, nattevakter, forbedre, samtalepartnere, vakter til matservering, aktivitetsledere, oppgaver i festivalkontoret osv. En medarbeider har andre oppgaver på festivalen enn en gruppeleder (som er leder for en gruppe barn) og unge leder (som er med barna og aktivitetsleder i aktivitetsparken og high-five team).

Det finnes en egen påmeldingslenke til medarbeidere hvor man fyller ut hvilke oppgaver en kunne tenke seg å ha. Som medarbeider får man gratis inngang, overnatting og mat inkludert. I tillegg lover vi en spennenende helg med mye liv og røre og glade tweens!  Som medarbeider krever vi at du leverer en politiattest. Mer om dette ved påmelding.

UNGE LEDERE (15 +/ 10.trinn) = vårt DreamTeam

Dersom dere reiser som gruppe fra en menighet, har dere mulighet til å ta med unge leder (15+ /10.trinn) som medhjelpere på festivalen. Unge ledere kan være med for å passe på tweensa i deres egen gruppe, og/eller de kan få hjelpe til med ulike oppgaver under festivalen, som blant annet aktivitetsledere i aktivitetsparken og unge ledere i «high-five» teamet. De blir vårt DreamTeam! Vi ønsker at festivalen kan være en arena for disippeltrening, hvor de får utvikle seg og utfordre seg som ledere, oppleve mestring, få trening i å bety noe for noen andre, og sprer tro, liv og glede! Vi tror at en festival som dette kan bidra til utvikling, i tro og i relasjoner med andre og til Gud. 

Lørdag fra kl.11.00-11.30 blir det en DeamTeam-samling for de unge lederne (før festivalstart) hvor vi avklarer forventninger, går igjennom arbeidsoppgaver og får de forventningsfulle og gira før deltakerne kommer! Alle unge ledere overnatter samlet i egen gymsalen inne i hallen sammen med flere voksne. 

For at festivalen skal bli en god opplevelse for alle, er det viktig at dere som gruppe/menighet går god for alle unge ledere dere sier ja til å ha med dere. Vi er avhengig av at de mestrer oppgavene det innebærer å være en leder, og at de kan klare å følge de regler og retningslinjer som settes for festivalen.